twitter

Brandcafé: Branding & Senses

Branding & Senses: Makes Sense?
De hele dag lang bombarderen we onze doelgroepen met zintuiglijke prikkels, in de hoop hun aandacht te trekken en hen te overtuigen om te interageren met ons merk. Maar raakt u nog wegwijs uit welke impulsen nog echt impact hebben en waarom?

Ontdek tijdens dit STIMA Brandcafé hoe onze hersenen reageren op zintuiglijke prikkels en hoe u deze bewezen methodes kunt aanwenden om uw merkverhaal te versterken.

Sprekers:

Cedric Engels is oprichter van Roundhouse en de helft van het gekende dj-duo Hermanos Inglesos. Hij is van 's morgens tot 's avonds met geluid in al haar facetten bezig; of het nu om een soundtrack voor een film gaat of zoals tijdens het brand café over geluid als onderdeel van een sterke merkidentiteit.
Patrick Castelain is de bezieler van Scents, een Vlaamse pionier op het gebied van geurmarketing. Met een interactieve sessie licht hij de meerwaarde van geur toe in merkbeleving en duidt hij hoe geur onze hersenen en gedrag beïnvloedt.
Tim Smits is professor aan de KULeuven en coördinator van het Intsituut voor Mediastudies. Hij staat gekend voor zijn expertise in persuasion marketing en reclamepsychologie en licht tijdens zijn sessie toe hoe de psychologie van visuele prikkels ons aanzet tot het interageren met merken.
Martine Huybrechts is verantwoordelijk voor de retailbeleving bij Nespresso. Na haar jarenlange ervaring bij verschillende grote merken en ketens is ze goed geplaatst om ons op anekdotische wegwijs te maken in manieren om customer delight te creëren aan de hand van zintuiglijke prikkels.
Meer informatie kan je hier vinden, alsook de link om in te schrijven.